Anvelope, anvelope vara, anvelope iarna, anvelope all season, cauciucuri, cauciucuri vara, cauciucuri iarna, cauciucuri all season, service anvelope, vulcanizare, Timisoara. DESPRE NOI

        Ralsi a fost infiintata in 1997 cu sediul in Timisoara. Activitatea ei consta in comercializarea de anvelope auto pentru turisme, autoutilitare, microbuze, suv, 4X4, autoturisme de teren.
        Dispune de un personal de inalta calificare, stocuri diversificate tipo-dimensionale, modele, marci intr-un numar de peste 10.000 anvelope, ofera servire prompta si servicii profesionale pentru montaj, echilibrare si reparare a anvelopelor in pneu service ul din Timisoara. Colectivul tanar este format din 16 profesionisti.
        Ralsi este dealer si importator anvelope noi. In decursul anilor firma si-a format un portofoliu de clienti persoane fizice si juridice, ce apeleaza la serviciile noastre in permanenta din Timisoara si din toata tara. Acestea sunt argumente pentru alegerea firmei noastre.
        Service-ul de roti autorizat RAR este utilat cu echipamente si utilaje moderne si se afla amplasata in Timisoara str. O Balea nr. 57A Romania. Este una din cele mai mari firme de specialitate din partea de vest a tarii.
        Ralsi ofera consultanta in domeniul anvelopelor si poate fi partenerul dumneavoastra de incredere.


Anvelope, cauciucuri, pneuri, Timisoara

Service anvelope, Timisoara

Montare, echilibrare, indreptari, suduri, jante, roti

Anvelope Timisoara

Service roti, vulcanizare Timisoara

Anvelope, cauciucuri second hand Timisoara