Anvelope, anvelope vara, anvelope iarna, anvelope all season, cauciucuri, cauciucuri vara, cauciucuri iarna, cauciucuri all season, service anvelope, vulcanizare, Timisoara. CUM CUMPAR


Consultati oferta noastra si alegeti cauciucurile potrivite pentru dumneavoastra. In cazul in care, pentru a putea lua o decizie, aveti nevoie de mai multe informatii legate de anvelopele prezentate, nu ezitati sa ne contactati telefonic, iar unul dintre consultantii nostri va va oferi toate informatiile necesare.

Comanda

Puteti alege din 2 modalitati de comanda:

1. Comanda online
Prin intermediul butonului "COMANDA" din pagina cu detaliile anvelopei selectate, aveti acces la formularul de comanda online. Dupa selectarea numarului de anvelope dorite, completati rubricile mentionate, informatiile legate de transport.
Formularul completat și trimis reprezinta acceptul dvs. Comenzile transmise online, sau telefonic au acelasi efect din punct de vedere legal. Prin comanda declarati ca acceptati prezentele conditii și ca doriti sa achizitionati articolele comandate. Un mesaj este trimis in mod automat si nu reprezinta acceptarea comenzii de catre noi.
Toate comenzile vor fi confirmate telefonic de aceea este important sa va asigurati ca ati completat corect numarul de telefon.

2. Comanda telefonica
Pentru a comanda telefonic sunati la unul din numerele de telefon:
  0256 475 766
  0745 067 170
Progam de lucru: de luni pana vineri intre orele 8-18, sambata 8-16.

Răspundere pentru defecțiunile site-ului.

Prețul, situatia stocului, descrierea si imaginea articolelor pot fi afișate eronat în urma introducerii în mod greșit a acestora în baza de date. Acestea pot fi schimbate fara o notificare prealabila.
Ne rezervăm dreptul de a anula comenzile finalizate în urma afișării unui preț greșit pe site. În acest caz www.ralsianvelope.ro va notifica prin telefon sau e-mail clientul în termen de maxim 24 de ore (zile lucrătoare) cu privire la faptul că prețul produsului comandat este unul eronat datorită unei defecțiuni tehnice și că nu va putea livra produselor comandate la acel preț si va returna in contul cumparatorului, in cazul in care acesta a achitat o factura de avans, contravaloarea produselor, in termen de maxim 7 (sapte) zile de la data la care cumparatorul a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care cumparatorul si-a exprimat in mod expres intentia de anulare a comenzii.

Transport si plata

Livrarea se face in 24-48 ore de la data inregistrarii comenzii, cu firma de curierat rapid, pe tot teritoriul tarii.
Costul transportului depinde de greutatea coletului.

Modalitatiile de plata sunt:
- Plata ramburs la receptionarea coletului.
- Plata prin transfer bancar (OP). In momentul comenzii se va emite o factura proforma , iar dupa efectuarea platii produsele vor fi trimise prin curier, clientul urmand sa achite costul transportului la receptionarea anvelopelor
Atentie! Pentru comenzi cu valoare mare ne rezervam dreptul de a solicita plata prin transfer bancar.
Coletul va fi insotit de factura fiscala si certificat de garantie.

Returnarea produselor

In cazul contractelor la distanta, clientul are dreptul de a renunta la produsele cumparate in termen de 14 zile. Pentru a returna anvelopele acestea trebuie trimise in aceeasi stare in care au fost primite, prin curier la adresa noastra. Costurile de transport vor fi suportate in intregime de catre client. Nu se accepta returnarea anvelopelor care au fost montate/demontate, rulate, sau care prezinta orice forma de deteriorare. Contravaloarea produselor returnate va fi transferata in termen de 14 zile intr-un cont bancar indicat de client.
In cazul produselor aduse pe comanda cu avans, returul valorii acestora pentru situatia renuntarii la comanda se va efectua cu retinerea a 50% din valoarea avansului, reprezentand daunele cauzate prin acest retur.

Garantia produselor

S.C. RALSI ANT S.R.L. acorda garantie in conformitate cu prevederile Legii 449/2003 republicata 2008 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora si cu Ordonanta nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor.
Drepturile consumatorului nu sunt afectate de certificatul de garantie.
In momentul solicitarii garantiei este necesara prezentarea bonului sau facturii fiscale, a certi'catului de garantie pentru anvelope si pentru serviciile de motaj ale anvelopei, talonul autoturismului pe care a fost montata anvelopa, nota de constatare. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, acestea pot fi returnate expeditorului fara a i se solutiona garantia si contra cost pentru transportul retur a acestora. Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta urme de: lovituri (GALME), taieturi, mers pe pana, presiune necorespunzatoare, certificate de garantie modificate. Costul transportului si al expertizei vor fi suportate de catre client pana la solutionarea reclamatiei, urmand a fi returnate clientului in cazul in care reclamatia se dovedeste a fi intemeiata.
Garantia se solutioneaza la sediul societatii prin inlocuirea anvelopelor care prezinta defecte de material sau fabricatie.

Inregistrarea si prelucrarea datelor cu caracter personal

Caracterul privat si securitatea datelor personale sunt foarte importante pentru SC Ralsi Ant SRL.
Datele cu caracter personal vor fi colectate si prelucrate de către SC Ralsi Ant SRL numai in măsura permisa prin Regulamentul General (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date (GDPR).

SC Ralsi Ant SRL poate stoca date cu privire la adresa IP , data și ora vizitei, paginile vizitate. Adresa IP poate fi utilizata în mod anonim și doar pentru geolocalizare.
SC Ralsi Ant SRL stochează datele introduse în formularul de contact – precum numele, compania, e-mailul, telefonul – în scopul onorarii comenzii plasate si a comunicării personale cu dvs. Nu vom folosi datele dumneavoastra in alt context si nu vom vinde sau furniza aceste date unor terti.

Principalele drepturi pe care le aveti conform legii protejarii datelor personale sunt:

  •    - dreptul la informare și acces la datele dvs. cu caracter personal
  •    - dreptul la rectificare
  •    - dreptul la ștergerea datelor
  •    - dreptul la restricționarea prelucrării
  •    - dreptul la portabilitatea datelor
  •    - dreptul la opoziție
  •    - de a nu fi supus unui procesul decizional individual automatizat
  •    - dreptul de a vă adresa Autorității de Supraveghere (ANSPDCP) în caz de încălcare a drepturilor dvs. garantate de legislația privind protecția datelor cu caracter personal.
  • Pentru exercitarea drepturilor mai sus menționate sau pentru orice alte întrebări referitoare la gestionarea datelor, ne puteti contacta prin e-mail la office@ralsianvelopoe.ro. Vom raspunde in 15 zile lucratoare din momentul primirii emailului.